Helyi közélet

2014.05.12. 01:13

Készenléti Rendőrség: visszavitt intézeti fiatalok

Alsózsolca, Felsőzsolca, Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei intézeti szökött fiatalokkal szemben intézkedtek Alsózsolcán.

Alsózsolca, Felsőzsolca, Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei intézeti szökött fiatalokkal szemben intézkedtek Alsózsolcán.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. május 10-én a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrs illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

Az egyenruhások Alsózsolca egyik utcájában 21 óra 40 perckor közterületi járőrszolgálatot láttak el, amikor két fiatalkorú fiút igazoltattak. Az ellenőrzés alá vont 15 és 16 éves fiúk a rendőrök kérdésére elmondták, hogy egy helyi gyermekvédelmi intézmény neveltjei, azonban onnan engedély nélkül eltávoztak.

A rendőrök a két intézeti szökött fiatalt további intézkedés céljából előállították a területileg illetékes Miskolci Rendőrkapitányságra, majd a szükséges adategyeztetéseket követően visszavitték őket az elhelyezésükre kijelölt gyermekotthonba.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában