Helyi közélet

2014.05.21. 14:39

Húsz év merészség, bátorság

Ózd - Az ózdi Na-Túra Hegyi Sport Club Egyesület "Sok ország sok-sok csúcsán" címmel tartott képes élménybeszámolót 2014 május 20-án kedden délután az Ózdi Művelődési Intézmények Városi Könyvtárában,számos érdeklődő jelenlétében.

Ózd - Az ózdi Na-Túra Hegyi Sport Club Egyesület "Sok ország sok-sok csúcsán" címmel tartott képes élménybeszámolót 2014 május 20-án kedden délután az Ózdi Művelődési Intézmények Városi Könyvtárában,számos érdeklődő jelenlétében.A rendezvény egyben jubileumi megemlékezés is volt, ugyanis ez évben van húsz éve annak, hogy a Na-Túra Hegyi Sport Club létrejött, melyet ózdi fiatalok alapítottak, hívták életre a hegyi sportok népszerűsítése érdekében.

Az évek folyamán rendeztek hegyi futóversenyeket, teljesítménytúrákat, MTB versenyeket terepen és teremben, bemutattak világjárókat miközben járták-mászták a hegyeket bakancsban, kerékpáron,sílécen.

Tagjaik megfordultak hazánk minden szép táján,a környező országok és egzotikus tájak hegységeiben a Bükktől a Tátrán és az Alpokon át Amerikától Ázsiáig.

-Kerékgyártó Mihály-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában