Helyi közélet

2014.05.18. 19:38

Ezerjó Fakanálforgatón járt Bioszentandrás

Mór, Hernádszentandrás - Móron rendezték meg április végén az Ezerjó Fakanálforgató - borral készülő ételek országos főzőversenyét a Szent György Heti Vigasságok keretében.

Mór, Hernádszentandrás - Móron rendezték meg április végén az Ezerjó Fakanálforgató - borral készülő ételek országos főzőversenyét a Szent György Heti Vigasságok keretében.Hernádszentandrás BioSzentandrás csapata már tavaly is lenyűgözte zsűrit, így az idén is meghívást kaptak az országos viadalra.

Baráti kapcsolat

Üveges Gábor, Hernádszentandrás polgármestere arról beszélt, hogy baráti kapcsolat alakult ki az elmúlt években Mór és Hernádszentandrás között. Most is nagy örömmel és szeretettel fogadták a bio csapatot. A Hernád-parti csülök a zsűri különdíját nyerte el. Olyan jól sikerült az étel, hogy a rendezvényen résztvevő Vujity Tvrtko is elismeréssel szólt a bioszentandrási ízekről.

A jövőben Hernádszentandrás is megismeri majd a móriak főzési tudományát, hiszen a Fenyves Péter polgármester által vezetett móri csapat részt vesz VI. Hernád Fesztiválon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában