Helyi közélet

2014.05.14. 18:26

„Diplomamentők”: türelem!

Miskolc - A diplomamentő programmal kapcsolatos tájékoztatás helyett további türelmet kértek.

Miskolc - A diplomamentő programmal kapcsolatos tájékoztatás helyett további türelmet kértek.Olvasóink fordultak hozzánk azzal: „beragadt a diplomamentő program”. Egyikük elmondta azt is: most van gyesen, ez idő jó alkalom volna a nyelvtanulásra, fél, hogy kicsúszik belőle. Kiderült: még a képző helyeket sem értesítették, hogy az ő pályázatuk nyert-e. Telefonon történt ígéretére alapozva, a következő kérdéseket küldtük el írásban hétfőn a diplomamentő program „gazdájához”, az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójához: hány képző intézmény jelentkezett, hol tartanak az elbírálásban, mennyi a regisztrált egyéni érdeklődők száma, mi okozta a csúszást, várhatóan mik az újabb határidők, – s legfőképp – mikor indulhatnak az első képzések?

Pákozdi Szabolcs ügyvezető ígéretére alapozva mai számukba jeleztük előre olvasóinknak a tájékoztatást. Ám ezt áthúzta a következő e-mail: „Tájékoztatom, hogy a Diplomamentő program megvalósítása az ütemterv szerint halad. A későbbiekben részletes információkat szolgáltatunk, addig kérem szíves türelmét.”

Továbbra sem gondolnánk, hogy például azt, hány pályázat és regisztráció érkezett be, titkosított adat volna, vagy akár az ütemterv, amely szerint halad a program. Ám ha választ nem kapunk, marad a várakozás.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában