Helyi közélet

2014.05.09. 14:06

Deniz a Nagy-Szín-Pad-ra készül

Kazincbarcika - A Volt Fesztivál főszervezője az országos hírnév küszöbén álló zenekarokat , zenészeket segítene a jelenleginél jóval nagyobb, tényleges ismertséghez és rajongótáborhoz.

Kazincbarcika - A Volt Fesztivál főszervezője az országos hírnév küszöbén álló zenekarokat , zenészeket segítene a jelenleginél jóval nagyobb, tényleges ismertséghez és rajongótáborhoz. Ennek érdekében Nagy-Szín-Pad elnevezéssel versenyt hirdetett , melyre 15 hazai előadót hívtak meg. A szervezők, támogatók között van a Sziget Fesztivál, az OTP, a Telekom, a Petőfi Rádió és a Strand Fesztivál is. :

A versenybe a szakma és a sajtó beavatott szakemberei által kiválasztott tizenöt előadó kiemelt helyeken játszhat a legnagyobb hazai fesztiválokon, továbbá a Petőfi Rádióban is gyakrabban lehet majd hallani dalaikat.

A verseny május 20-án veszi kezdetét, 20-21-22-én zajlanak az elődöntők, a döntőre pedig június 1-jén kerül sor. A helyszín a budapesti Akvárium Klub. A zenei versenyt az M2 is közvetíti, tudósít róla a Petőfi Rádió, s jelentős sajtófigyelem kíséri.

A versenybe beválasztott 15 zenész között van Deniz, a kazincbarcikai rapper is. Ahogyan dalaiban énekli, Kazincbarcelónából indult, Borsodból, kettővel az Isten háta mögül, hogy zenéivel, szövegeivel üzenjen a ma társadalmának. Zeneszövegei ma már iskolai tablókon, sportversenyek szlogenjei között szerepelnek. Legsikeresebb dalai: Ha fájni kell, fájjon, Hazám, Holnapután, Egyetlen.

A Nagy-Szín-Pad elnevezésű versenyen Deniz fő célja az, hogy a hazai repp végre felkerüljön a legrangosabb fesztiválok nagyszínpadjaira is.

Deniz az első napon, május 20-án mutatkozik be. Ha a nézők támogatják, s továbbjut, ott lehet a június 1-jei döntőben. Nem véletlenül kéri, akinek dalaival örömet okozott, küldjön majd egy szavazatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában