Helyi közélet

2014.04.17. 14:33

Vonattal ütközött egy autó Szerencsnél

Miskolc, 2014. április 17., csütörtök (MTI) - Ismét járnak a vonatok a Szerencs és Hidasnémeti közötti vasúti vonalon. A pálya Szerencs és Tállya közötti szakaszán csütörtökön kora délután egy személyautó hajtott a sínekre, és összeütközött egy személyvonattal, a balesetben egy ember sérült meg.

Miskolc, 2014. április 17., csütörtök (MTI) - Ismét járnak a vonatok a Szerencs és Hidasnémeti közötti vasúti vonalon. A pálya Szerencs és Tállya közötti szakaszán csütörtökön kora délután egy személyautó hajtott a sínekre, és összeütközött egy személyvonattal, a balesetben egy ember sérült meg.A vasúttársaság közlése szerint az autó a fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a sínekre.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az autót vezető férfi nem sérült meg, a mellette ülő nő pedig az elsődleges vizsgálatok szerint nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában