Helyi közélet

2014.04.29. 21:03

Tíz éve az Európai Unióban!

Miskolc - Magyarország évtizedei az európai integrációban – 2004-2014-2024. Ezzel a címmel rendezett konferenciát kedden a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara annak kapcsán, hogy hazánk május 1-jén ünnepli az Európai Unióhoz csatlakozásának 10. évfordulóját.

Miskolc - Magyarország évtizedei az európai integrációban – 2004-2014-2024. Ezzel a címmel rendezett konferenciát kedden a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara annak kapcsán, hogy hazánk május 1-jén ünnepli az Európai Unióhoz csatlakozásának 10. évfordulóját.A rendezvényt a Külügyminisztérium és a Magyar Külügyi Intézet hívta életre. A tanácskozás nemcsak az elmúlt évtizedet értékelte, hanem kitekintést adott a 2014-2024-es időszakra.

A meghívott előadók szakmai tapasztalata, érdeklődése, munkája igen széleskörű, így lehetőség nyílt arra, hogy különböző nézőpontokból értékeljék uniós tagságunkat.

A résztvevők hallhattak többek között Magyarország és az Európai Unió viszonyáról, jövőjéről, a „fenntarthatóság” gyakorlatáról az Európai Unióban, valamint az EU fenntarthatósági politikájáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában