Helyi közélet

2014.04.16. 16:31

Mesterlövész lőtt ki egy gázpalackot Tarcalon

Miskolc, 2014. április 16., szerda (MTI) - Teljes terjedelmében lángolt egy ezerötszáz négyzetméter alapterületű borház tetőszerkezete Tarcal külterületén, az Útfenntartó lakótelepen. Az épületben több gázpalack is volt, az egyiket mesterlövész lőtte ki - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerdán az MTI-vel.

Miskolc, 2014. április 16., szerda (MTI) - Teljes terjedelmében lángolt egy ezerötszáz négyzetméter alapterületű borház tetőszerkezete Tarcal külterületén, az Útfenntartó lakótelepen. Az épületben több gázpalack is volt, az egyiket mesterlövész lőtte ki - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerdán az MTI-vel.Dojcsák Dávid elmondta, hogy a tűzhöz a szerencsi és az encsi tűzoltókat, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. A tűzoltók két oxigén- és egy propánbutánpalackot is kihoztak az épületből, egy propánbutánpalackot összeolvadva találtak meg. Hőkamerával figyeltek egy másik gázpalackot is, miközben több oldalról oltották a lángokat. A tűzoltók mesterlövészt kértek, ő kilőtte a palackot.

Az áram- és gázszolgáltató szakemberei lekapcsolták az épületet a szolgáltatásokról.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában