Helyi közélet

2014.04.14. 13:37

Küldjön hírt - Robbanóanyag a kertben?

Erdőbénye - Érdekes leltre bukkant Oláh István erdőbényei lakos kertásás közben. Kétágú kapája egy furcsa tárgyat fordított ki a földből. Előbb lazán félrelökte, majd alaposabban megnézte és akkor döbbent rá, hogy valószínűleg robbanó szerkezetet talált.

Erdőbénye - Érdekes leltre bukkant Oláh István erdőbényei lakos kertásás közben. Kétágú kapája egy furcsa tárgyat fordított ki a földből. Előbb lazán félrelökte, majd alaposabban megnézte és akkor döbbent rá, hogy valószínűleg robbanó szerkezetet talált.Szólt az apósának - aki jelenleg nyugdíjas határőr -, hogy nézze meg már ő is, hogy mire talált rá. Az após alapos szemrevételezés után úgy döntött, hogy a biztonság kedvéért értesíteni kell a hatóságot, mert az valóban egy robbanó szerkezetnek tűnik.

Annak rendje, módja szerint értesítették a rendőrséget, akik nagyon hamar a helyszínre érkeztek. A rendőrök a tárgyat lefotózták és a fényképet átküldték a tűzszerészek ügyeletére. A fotó alapján a tűzszerész ügyeletese megállapította, hogy valószínűleg robbanó anyagról van szó. Ezért a rendőrök a tárgyat körbekörítették és jelenleg az elszállításra vár.

- Gál Ferenc -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában