Helyi közélet

2014.04.13. 20:33

Készenléti Rendőrség: visszavitt intézeti fiatalok

Alsózsolca, Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei intézeti szökött fiatalokkal szemben intézkedtek Alsózsolcán.

Alsózsolca, Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei intézeti szökött fiatalokkal szemben intézkedtek Alsózsolcán.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. április 12-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

Az egyenruhások a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának utasítására 10 óra 35 perckor megjelentek egy alsózsolcai gyermekvédelmi otthonnál, mivel onnan bejelentés érkezett, hogy három gyermekkorú neveltjük engedély nélkül eltávozott és ezzel kapcsolatban kérnek rendőri intézkedést.

A járőrök a helyszíni egyeztetést követő 10 perc múlva Alsózsolca egyik utcájában megtalálták a három 13 éves szökött fiút, akiket igazoltatás alá vontak. Az adatok egyeztetését és ellenőrzését követően a rendőrök az intézeti felügyelet alól magát önkényesen kivonó három fiatalt előállították az elhelyezésükre kijelölt gyermekotthonba.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában