Helyi közélet

2014.04.08. 07:45

Jelzőlámpát döntött a különleges szerelvény Miskolcon

Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt Miskolcon a József Attila és Baross utcák kereszteződésében hétfőn este.

Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt Miskolcon a József Attila és Baross utcák kereszteződésében hétfőn este.Egy különleges és túl méretes szerelvény kanyarodott be a Gömöri felüljáró túloldalán a Baross utcára jobbra, amikor a tréler bal hátsó része, egyszerűen kidöntötte a gyalogos átkelőhely melletti közlekedési lámpát. A rakománya az új Skoda villamos nem sérült meg a balesetben. Úgy tudjuk a rendőrség munkatársai biztosították az egész kereszteződést a kényelmes kanyarodáshoz, de a sofőr a normál körülmények közötti szabályos kanyarodást választotta. Úgy tűnik, rosszul döntött a sofőr. Ez a malőr, csak pár percet vett igénybe, mert a rendőrök, akik amúgy is kísérték a szerelvényt, az Közlekedési Vállalat telephelyén "rendezték" a papír munkákat a sofőrrel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában