Helyi közélet

2014.04.10. 17:51

Ifjúságvédelem már az óvodában is

Encs, Gibárt, Szikszó - A gibárti óvodában tartott bűnmegelőzési- és közlekedésbiztonsági előadást a Szikszói Rendőrőrs parancsnoka.

Encs, Gibárt, Szikszó - A gibárti óvodában tartott bűnmegelőzési- és közlekedésbiztonsági előadást a Szikszói Rendőrőrs parancsnoka.Az Encsi Rendőrkapitányság Szikszói Rendőrőrsének parancsnoka Polgár István r. alezredes 2014. március 27-én a gibárti óvodában tartott bűnmegelőzési- és közlekedésbiztonsági előadást a kisgyermekek részére.

Az előadás beszélgetés, közvetlen párbeszéd formájában zajlott, melynek keretében az ovisok kerékpárra szerelhető fényvisszaverőket, éjszaka világító karpereceket és első osztályos diákoknak való üzenőfüzeteket is kaptak.

A gyerekek sokat kérdeztek és érdeklődve hallgatták az előadást, melynek záró-akkordjaként testközelről vizsgálhattak meg egy rendőrautót, mely osztatlan sikert aratott körükben.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában