Helyi közélet

2014.04.16. 14:08

Borháztűz Tarcalon - Mesterlövész a palack ellen

Tarcal - Kigyulladt egy százötven négyzetméter alapterületű borház tetőszerkezete szerdán koradélután Tarcal külterületén, az Útfenntartó lakótelepen.

Tarcal - Kigyulladt egy százötven négyzetméter alapterületű borház tetőszerkezete szerdán koradélután Tarcal külterületén, az Útfenntartó lakótelepen. Mire a tűzoltók a helyszínre értek, teljes terjedelmében lángolt. A tűzhöz a szerencsi és az encsi tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult. A tűzoltók kiérkezése előtt az épületben felrobbant egy gázpalack, majd a tűzoltók két másikat kihoztak az épületből.

A borház tulajdonosa szerint az épületben további gázpalackokat tároltak, ezért a tűzoltók hőkamerával vizsgálták át az épületet, miközben folyamatosan, több oldalról oltották a lángokat. A helyi áram- és gázszolgáltató szakemberei lekapcsolták az épületet a hálózatokról. A tűzoltók egy mesterlövészt kértek a helyszínre, hogy az épületből kivitt egyik 23,5 kilogrammos dissous-gázpalackot kilője. Helyszínre érkezéséig a tűzoltók folyamatosan hűtötték a palackot.

ÉM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában