Helyi közélet

2014.04.25. 13:47

Az ózdiaknak is tetszik a putnoki Petőfi szobor

Ózd, Putnok - "Az utóbbi hetekben több ismerősöm is érdeklődött az iránt, hogy láttam-e már a putnoki Serényi téren 2014. március 15-én felavatott bronzból készült új Petőfi mellszobrot? Szerintük ugyanis gyönyörű alkotás" - írja Olvasónk, Kerékgyártó Mihály.

Ózd, Putnok - "Az utóbbi hetekben több ismerősöm is érdeklődött az iránt, hogy láttam-e már a putnoki Serényi téren 2014. március 15-én felavatott bronzból készült új Petőfi mellszobrot? Szerintük ugyanis gyönyörű alkotás" - írja Olvasónk, Kerékgyártó Mihály.A nyomtatott sajtóban és az interneten láttam, de "élőben" még nem, ezért nem tudtam véleményt mondani róla. Most már tudok, mert a napokban megnéztem. Valóban gyönyörű !

Mint azt megtudtam a szobor Kónya István művésztanár alkotása. A Putnok Városért Egyesület eredményes tevékenysége nélkül nem születhetett volna meg a ez a szép Petőfi szobor.

-Kerékgyártó Mihály-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában