Helyi közélet

2014.04.15. 09:19

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A megye rendőri szervei 2014. április 14-án öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Miskolc - A megye rendőri szervei 2014. április 14-án öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.A miskolci járőrök egy nővel tiltott prostitúció, egy-egy férfivel tulajdon elleni szabálysértés és önkényes beköltözés, míg a kazincbarcikai- és a szerencsi rendőrök egy-egy személlyel garázdaság, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság R. András 39 éves kazincbarcikai lakossal szemben, aki 2014. április 14-én 17 óra 40 perckor Kazincbarcika egyik utcájában előzetes szóváltást követően egy kést dobott egy szintén helyi lakos felé, de nem találta el.

A helyszínre kiérkező járőrök a garázdát elfogták és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállították.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában