Helyi közélet

2014.03.11. 17:56

Választás 2014 | MSZP: maratoni futás a választás tisztaságáért

Szerencs - Pap Zsolt, a Borsod Abaúj Zemplén megyei 6-os számú választókerület országgyűlési képviselőjelöltje maratoni futással szeretné felhívni a figyelmet a választások tisztaságának fontosságára, a választásokkal kapcsolatos visszás helyzetek kizárására.

Szerencs - Pap Zsolt, a Borsod Abaúj Zemplén megyei 6-os számú választókerület országgyűlési képviselőjelöltje maratoni futással szeretné felhívni a figyelmet a választások tisztaságának fontosságára, a választásokkal kapcsolatos visszás helyzetek kizárására.A 47 éves mentőtiszt szerdán délelőtt 10 órakor indul Tiszaújvárosból, a Városház térről, és Kesznyéten, Tiszalúc, Taktaharkány, Taktaszada érintésével Szerencsig fut majd. Az első és utolsó kilométereket együtt teszi meg Gúr Nándorral, az MSZP alelnökével. Erről keddi sajtótájékoztatóján beszélt a jelölt.

„Ez egyfajta üzenet, figyelmeztetés minden párt és minden szavazópolgár felé, hogy szabálytalanságok ne befolyásolják a 2014-es országgyűlési választások eredményét és ne a bíróságok döntése alapján kerüljenek ki a győztesek” – fogalmazott.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában