Helyi közélet

2014.03.23. 12:43

Választás 2014 | Jobbik: Elzavartak, megfenyegettek

Hernádkak, Taktabáj, Taktaszada - Helyszíni, szóbeli rendőrségi feljelentéssel zárult a Jobbik és az Érpataki Modell Országos Hálózata „törvényszembesítő bejárása” a Taktaközben, amelyen mintegy harmincad magával részt vett Balla Gergő, a Jobbik országgyűlési képviselője, valamint Jakab Péter, a Jobbik megyei alelnöke és Szemes István, az Érpataki Modell központi bázisvezetője.

Hernádkak, Taktabáj, Taktaszada - Helyszíni, szóbeli rendőrségi feljelentéssel zárult a Jobbik és az Érpataki Modell Országos Hálózata „törvényszembesítő bejárása” a Taktaközben, amelyen mintegy harmincad magával részt vett Balla Gergő, a Jobbik országgyűlési képviselője, valamint Jakab Péter, a Jobbik megyei alelnöke és Szemes István, az Érpataki Modell központi bázisvezetője.Utóbb Jakab Péter arról számolt be lapunknak, hogy Taktabáj és Taktaszada után, ahol a helyi romákkal el is beszélgettek, érdeklődve a gondjaik felől is, Hernádkakon, a „cigánysoron” - a jobbikos politikus szerint – több mint 100 ott lakó életveszélyes fenyegetések közepette elzavarta őket szombaton. Kihívták a rendőröket is, akiknél viszont a jobbikosok a helyszínen feljelentést tettek, amit írásban is meg kívánnak erősíteni, életveszélyes fenyegetés és közösség elleni izgatás jogcímen - tette hozzá.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában