Helyi közélet

2014.03.19. 08:29

Tiltott kéjelgő, garázdaság, önkényes beköltözés - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A megye rendőri szervei 2014. március 18-án tizennégy főt vettek szabálysértési őrizetbe.

Miskolc - A megye rendőri szervei 2014. március 18-án tizennégy főt vettek szabálysértési őrizetbe.A miskolci járőrök négy férfivel tulajdon elleni szabálysértés, egy nővel tiltott prostitúció, két fővel garázdaság, öt fővel önkényes beköltözés, a tiszaújvárosi rendőrök egy férfivel járművezetés az eltiltás tartama alatt, míg az edelényi járőrök egy fővel garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyeken túl a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai egy férfit vettek őrizetbe, akit a hatóság elfogatóparancs alapján körözött, továbbá hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben alkalmazott az Edelényi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában