Helyi közélet

2014.03.25. 12:15

Lezárt ügyek: bíróság elé áll a hirtelen haragú nő

Tokaj, Szerencs - Egy erőszakkal és hangos szavakkal érvelő tokaji nővel szemben fejezte be a Szerencsi Rendőrkapitányság a nyomozást.

Tokaj, Szerencs - Egy erőszakkal és hangos szavakkal érvelő tokaji nővel szemben fejezte be a Szerencsi Rendőrkapitányság a nyomozást.Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság V. Erika 23 éves tokaji lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2014. március 6-án 17 órakor előzetes szóváltást követően V. Erika a tokaji vasútállomáson egy ismerősét többször megpróbálta ütni, rúgni, a ruhájánál fogva rángatta, közben ordított, amely cselekményt az állomáson várakozó utasok megbotránkozva észlelték.

Az Szerencsi Rendőrkapitányság járőrei azonnal a helyszínre mentek, majd a garázdát elfogták és a Tokaji Rendőrőrsre előállították.

Az ügyben indított nyomozást a Szerencsi Rendőrkapitányság 2014. március 18-án befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészség részére.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában