Helyi közélet

2014.03.17. 13:32

Laptop: egyenesen a miniszterelnöktől

Miskolc - Az első laptopot Orbán Viktor miniszterelnök adta át Miskolcon a Kovács családnak.

Miskolc - Az első laptopot Orbán Viktor miniszterelnök adta át Miskolcon a Kovács családnak.A Digitális Miskolc program az eredményhirdetéshez érkezett. Orbán Viktor az elmúlt héten szerdán járt Miskolcon, hogy letegye a Takata-gyár alapkövét.

Látogatása másnapján azonban egy videó került fel facebook oldalára, amin egy miskolci házaspárnak, Kovácséknak, ad át egy laptopot, mindezt a digitális program keretében. Akkor még nem lehetett tudni, hogy megvannak-e már a nyertesek. A program honlapján még most is annyi olvasható: „Felhívjuk figyelmét, hogy a pályázatok teljes feldolgozásáig nem tudunk tájékoztatást nyújtani a bírálatról és a laptopok átadásának rendjéről!" Vasárnap este azonban megérkeztek az első sms-ek, a nyerteseket értesítették, hogy sikeres volt az igénylésük, kapnak laptopot.


 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, script , facebook-jssdk ));

// ]]>


Az Észak-Magyarország érdeklődött arról, hogy hányan nyertek, mikor kaphatják meg a gépeket. Arra is kíváncsiak voltunk, hogy az agglomerációban élők igénylését is elbírálták-e. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztálya tájékoztatott minket, kedden tartanak a témában sajtótájékoztatót Miskolcon.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában