Helyi közélet

2014.03.11. 08:27

Kossuth... Ózdon és térségében

Ózd - Ózd város vezetői intézkedésének eredményeként - 2014. március eleje óta - ismét jó minőségben hallható a Kossuth Rádió műsora Ózdon és térségében.

Ózd - Ózd város vezetői intézkedésének eredményeként - 2014. március eleje óta - ismét jó minőségben hallható a Kossuth Rádió műsora Ózdon és térségében.A 2014-es új esztendő meglepetése az volt a rádiózók számára, hogy a Kossuth Rádió megszokott (URH) helyén a Dankó Rádió szólt, muzsikált. Ez még nem is lett volna probléma csakhogy a "Kossuth-ot" nem lehetett megtalálni. Aki nagyon kitartóan keresgélt az a középhullámon rátalálhatott gyenge minőségben, de ráadásul itt nem is volt hallható a Kossuth Rádió teljes adása.

Ezt a problémát 2014. január 6-án levélben jeleztem a Magyar Rádió ZRT-nek. Tomka Tivadar promóciós vezető úr rövidesen küldte számomra - Boldog Új Évet kívánva -az új frekvencia ismertetőt, táblázatot. Sajnos ez sem segített abban,hogy a az URH-n megtaláljam a Kossuth Rádió adását.

Ekkor fogtam a rádió készülékemet meg a kapott táblázatot és felkerestem egy szakembert. Mondanom sem kell, hogy neki sem sikerült megtalálnia azt amit nekem, de legalább egy alapos megjegyzést fűzött az egészhez...

Még januárban egy 89 éves néni - akinek mindene a rádiózás - arra kért, hogy vigyem el a rádióját a mesterhez, mert meghibásodott ugyanis nem fogja a Kossuth-ot. Elmondtam a néninek, hogy nem a rádiója hibásodott meg, a hiba a "vonalban" van. Szerencsére már csak volt.

- Kerékgyártó Mihály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában