Helyi közélet

2014.03.06. 13:50

Készenléti Rendőrség: Tetten ért fémtolvajok

Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei két személyt fogtak el, akik egy miskolci telephelyről akartak vaslemezeket eltulajdonítani.

Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei két személyt fogtak el, akik egy miskolci telephelyről akartak vaslemezeket eltulajdonítani.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. február 28-án a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök 13 óra 10 perckor bejelentés alapján megjelentek a Miskolc, Május 1. úton, ahol az ott lévő bekerített telephelyen két személy különböző vasanyagokat gyűjtött össze és akart jogtalanul eltulajdonítani.

A járőrök kiérkezésükkor tetten érték, elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a 40 éves B. András és a 18 éves T. András helyi lakosokat, akikkel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában