Helyi közélet

2014.02.09. 13:25

Videó: Miskolcon készült volna a világ legjobb FPS játéka?

A "Miskolc-Csengős Airsoft" videó olyan, mintha egy brutális grafikával megáldott FPS játékot irányítanánk. Pedig ez nem játék és irányítani sem lehet.

A "Miskolc-Csengős Airsoft" videó olyan, mintha egy brutális grafikával megáldott FPS játékot irányítanánk. Pedig ez nem játék és irányítani sem lehet. A videó leírása mindent elmond a körülményekről: Egy újabb játék az elhagyott ágyú belövőn. Hideg volt aznap(-5 fok) és még havazott is délelőtt, ami rosszul hatott az akksikra, ezért alacsonyabb is volt a ROF-m. Zászló rablósat játszottunk úgy, hogy mindkét csapatnak megvolt a saját zászlaja, de lehetetlen volt lopni, mert az éledési pont így is túl közel volt a védő ponthoz, így a támadókat lassan felőrölték. Megpróbáltunk kerülni, de így is buktunk. Továbbra is az upgradelt TM416D-m használom, és most már GoPro Hero3+ Black Edition változatú a kamerám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában