Helyi közélet

2014.02.04. 15:23

Újabb öt évre Sajó Attila a Magyar Népművelők Egyesülete elnöke

Budapest - Az ország legnagyobb közművelődési civil szervezete, a mintegy 700 tagot számláló Magyar Népművelők Egyesülete tisztújító közgyűlését január végén Budapesten tartották, ahol elfogadták az elnökség beszámolóját az elmúlt öt évről, majd 2019-ig újraválasztották a tisztségviselőket.

Budapest - Az ország legnagyobb közművelődési civil szervezete, a mintegy 700 tagot számláló Magyar Népművelők Egyesülete tisztújító közgyűlését január végén Budapesten tartották, ahol elfogadták az elnökség beszámolóját az elmúlt öt évről, majd 2019-ig újraválasztották a tisztségviselőket.Megyénket továbbra is ketten képviselik a hét tagú elnökségben, hisz a sajószentpéteri Művelődési Központ igazgatóját, Sajó Attilát egyhangúlag újraválasztották az egyesület elnökének, valamint ismét az elnökség tagja lett Csatlósné Komáromi Katalin, a sárospataki A Művelődés Háza igazgatója is.

BGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában