Helyi közélet

2014.02.01. 10:33

Rács mögé került garázdák

Kazincbarcika, Ormosbánya - Előzetes szóváltást követően hárman a vasúti töltésen összeverekedtek. Az ormosbányai duhajokat a kiérkező rendőrök elfogták és előállították, akik közül két bűnismétlőt őrizetbe vettek.

Kazincbarcika, Ormosbánya - Előzetes szóváltást követően hárman a vasúti töltésen összeverekedtek. Az ormosbányai duhajokat a kiérkező rendőrök elfogták és előállították, akik közül két bűnismétlőt őrizetbe vettek.A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrse garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást L. Roland 23 éves, F. Zsolt 18 éves, valamint F.R. 16 éves ormosbányai lakosokkal szemben. Az eljárás adatai szerint 2014. január 31-én 14 óra körüli időben a későbbi gyanúsítottak a helyi vasúti töltésen előzetes szóváltást követően összeverekedtek és egymást kölcsönösen bántalmazták.

A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő személyeket a kiérkező járőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A gyanúsítottak közül a nyomozók a két fiatalabb férfit őrizetbe vették, mivel velük szemben a hatóság hasonló ügyben már folytat büntetőeljárást.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság előterjesztést tesz az illetékes járási ügyészségen az őrizetbe vett terheltek előzetes letartóztatásának indítványozására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában