Helyi közélet

2014.02.27. 11:37

Készenléti Rendőrség: Elfogott olaszliszkai betörők

Olaszliszka - A Készenléti Rendőrség járőrei elfogtak három férfit akik éppen az előzőleg feltört hétvégi házból ellopott dolgokat cipeltek.

Olaszliszka - A Készenléti Rendőrség járőrei elfogtak három férfit akik éppen az előzőleg feltört hétvégi házból ellopott dolgokat cipeltek.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. február 26-án a Sárospataki Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

Az egyenruhások szolgálatellátásuk során intézkedés alá vontak három férfit, akik 0 óra 30 perckor Olaszliszka egyik utcájában mosógépet, kerékpárt és táskát cipeltek. A férfiak az őket igazoltató rendőröknek bevallották, hogy a náluk lévő értékek az egyik közeli hétvégi házból valók, amelyet az imént törtek fel.

Az elfogott és a Sárospataki Rendőrkapitányságra előállított K. László 23 éves tolcsvai, H. István 19 éves olaszliszkai és B. Csaba 29 éves gyöngyösi lakosok gyanúsított kihallgatásuk során részletes beismerő vallomást tettek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában