Helyi közélet

2014.02.24. 14:09

Hétfő este a könyvtárban Májer Jánossal

Tokaj - Májer János polgármester volt a vendége a „Hétfő este a könyvtárban” című rendezvénysorozat idei első állomásának.

Tokaj - Májer János polgármester volt a vendége a „Hétfő este a könyvtárban” című rendezvénysorozat idei első állomásának.A városvezető több mint tíz éve vendégeskedik a Németi Ferenc Városi Könyvtárban, a közel egyórás beszélgetésben az eddig elért eredmények mellett a tervekről is beszélt.

Májer János 28 éves városvezetői munkásságának egyik legnagyobb eredményeként a járóbeteg-szakrendelőre tekint, de büszke az épülő fesztiválkatlanra is, ami szerinte sok lehetőséget rejt magában. Elmondta, hogy a 2500 fős szabadtéri színház idén augusztusra készülhet el, így van rá esély, hogy az államalapítás ünnepén ott már színpadi program lesz. A fejlesztés kapcsán hozzátette, az épület lelátója alatt lesz lehetőség arra is, hogy bowling- és fallabda pályát, vagy egy diszkót is kialakíthassanak.

Nézői kérdésként merült fel a kormányzati pluszforrások felhasználása (mint azt korábban megírtuk 100 milliárd jut Hegyalja fejlesztésére), amire Májer János, Tokaj polgármestere úgy reagált, hogy a városnak jutó pénzből többek között korszerűsítik majd a közvilágítást a Bodrogkeresztúri úton.

BGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában