Helyi közélet

2014.02.27. 16:44

Évet értékelt a miskolci rendőrkapitány

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság vezetője megtartotta évértékelőjét.

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság vezetője megtartotta évértékelőjét.A Miskolci Rendőrkapitányság 2013. évben végzett munkáját értékelte dr. Bogyay Ferenc r. ezredes, kapitányságvezető 2014. február 27-én a kapitányság épületében megrendezett értekezleten. Az elmúlt évet összegző állománygyűlés elöljárója dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány volt, aki a tavalyi év értékelésén túl meghatározta az idei év feladatait.

Az évértékelő értekezletet a berendelt állomány és a meghívott vendégek, társszervek képviselői mellett, megtisztelte jelenlétével Dr. Kriza Ákos polgármester. A város vezetője a polgárok nevében megköszönte a rendőrség munkáját, hangsúlyozva az együttműködés fontosságát, és az állampolgárok megbecsülését.

Ezt követően polgármester úr dicséretben és jutalomban részesítette 2013. évben végzett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként:

  • Kovács Balázs r. századost, a Bűnügyi Osztály Életvédelmi- és Államigazgatási Alosztály főnyomozóját,
  • Tóth Edina r. főtörzsőrmestert, Rendőrőrs Diósgyőr járőrvezetőjét,
  • Győrfi Gergely r. főtörzsőrmestert, Rendőrőrs Avas nyomozóját,
  • Prámer Máté r. főtörzsőrmestert, Rendőrőrs Vasgyár járőrvezetőjét,
  • Szegedi Szabolcs r. főtörzsőrmestert, Rendőrőrs Vasút járőrvezetőjét, valamint
  • Faragó Gergő r. törzsőrmestert, a Közrendvédelmi Osztály járőrvezetőjét.
  • Az eseményt megelőzően dr. Bogyay Ferenc r. ezredes tájékoztatta a helyi média képviselőit a Miskolci Rendőrkapitányság közbiztonság javítása és a közrend fenntartása érdekében 2013. évben tett intézkedéseiről és kiemelte az elért eredményeket.

    - Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában