Helyi közélet

2014.01.09. 14:44

Rendőrségi felhívás - Közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Mályi, Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének ügyében.

Mályi, Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének ügyében.A rendelkezésre álló adatok alapján, 2014. január 7-én 16 óra 28 perckor egy ezüst színű, Suzuki Swift típusú személygépkocsi közlekedett Miskolc lakott területén kívül a 3-as számú főközlekedési útvonalon Mályi irányából Miskolc irányába. Ezzel egy időben Miskolc felől Mályi irányába haladt egy kék színű Skoda Roomster típusú személygépkocsi. A járművek a 178 km 545 méterszelvényéhez érve a Miskolc lakott terület vége jelzőtáblától Mályi felé mintegy 1 km-re eddig ismeretlen okból oldalsó irányban összeütköztek egymással.

A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik a baleset időpontjában a fenti útszakaszon közlekedtek és látták a történteket, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, telefonon pedig a 46/514-511-es telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 107, 112-es segélyhívó számokon, míg e-mailben a [email protected] címen lehet.

A bejelentők személyét a rendőrség bizalmasan kezeli.

Köszönjük segítségüket!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában