Helyi közélet

2014.01.09. 13:24

MSZP: miért nem indult még el a Skoda villamos?

Miskolc - „Információnk szerint Kriza Ákosék ígéretével ellentétben azért nem állt szolgálatba karácsonyra a két új miskolci Skoda villamos, mert a városvezetés nem fizette ki a gyártónak a számlát" - ezt csütörtöki sajtótájékoztatóján mondta dr. Simon Gábor (MSZP) önkormányzati képviselő és dr. Tompa Sándor (DK) önkormányzati képviselő.

Miskolc - „Információnk szerint Kriza Ákosék ígéretével ellentétben azért nem állt szolgálatba karácsonyra a két új miskolci Skoda villamos, mert a városvezetés nem fizette ki a gyártónak a számlát" - ezt csütörtöki sajtótájékoztatóján mondta dr. Simon Gábor (MSZP) önkormányzati képviselő és dr. Tompa Sándor (DK) önkormányzati képviselő. "Ha ez igaz, akkor adódik a kérdés, ilyesmi hogyan történhetett meg? Ha viszont nem igaz, akkor cáfoljanak az illetékesek: a Zöld Nyíl honlapjára töltsék fel a két Skoda villamos dokumentációját, illetve a kifizetéseket igazoló bankszámlakivonatok másolatait. Tisztességes válaszokat várunk, nem »emútnyócévezést«, tudni akarjuk, miért lopták el a miskolciaknak ígért karácsonyi ajándékot!" - fogalmaztak.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában