Helyi közélet

2014.01.03. 17:40

Közlemény - ZOO járat, mint „fotó-busz”

Miskolc - Január 5-én a ZOO járat az 530-as Ikarus autóbusz lesz. Az MVK Zrt. 12:00-kor induló járatot „fotó-buszként” indítja útnak, így lehetőség lesz az utasoknak a busszal is fényképezkedni.

Miskolc - Január 5-én a ZOO járat az 530-as Ikarus autóbusz lesz. Az MVK Zrt. 12:00-kor induló járatot „fotó-buszként” indítja útnak, így lehetőség lesz az utasoknak a busszal is fényképezkedni.Azért esett a választás erre a járműre, mert ez a típusú autóbusz még nem járt a ZOO útvonalán.

A járatra bárki felszállhat, aki érvényes jeggyel, bérlettel, illetve utazásra jogosító okmánnyal rendelkezik.

ZOO járat: április közepétől újra

A ZOO- járat 2014. január 06-tól – előreláthatólag április közepéig – ideiglenesen nem közlekedik

Az Attac projekt keretén belül hirdette meg a járatot az MVK Zrt., mely az utasok részéről kedvező fogadtatásban részesült. A járat népszerűsége miatt vállalatunk a projekt befejezése után is közlekedtette a járatot. Az Állatkert nagyon népszerű mind a környékbeliek, mind a turisták számára.

Ezt a lehetőséget felismerve az MVK az Állatkerttel egyeztetve és annak nyitva tartásához igazodva naponta 11 járatot hirdetett meg. A tél hátra lévő részében a ZOO járat nem közlekedik, április közepétől azonban -az igényvezérelt közlekedésnek köszönhetően - újra jön, ha hívják.

- Miskolc Városi Közlekedési Zrt. -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában