Helyi közélet

2014.01.23. 11:21

Közlemény - Síktalanítás Miskolcon

Miskolc – A szerdán kezdődött havazás előtt a miskolci Hóügyelet elrendelte a készenlétet, délután és az esti, éjszakai órákban a város összes magasan fekvő részét megszórták, az avasi, komlóstetői, bodótetői, bükszentlászlói és ómassai buszútvonalakat többször.

Miskolc – A szerdán kezdődött havazás előtt a miskolci Hóügyelet elrendelte a készenlétet, délután és az esti, éjszakai órákban a város összes magasan fekvő részét megszórták, az avasi, komlóstetői, bodótetői, bükszentlászlói és ómassai buszútvonalakat többször.Csütörtök hajnaltól és a délelőtt folyamán is folyamatos a város útjainak síktalanítása, elsődlegesen a buszútvonalakon és, ahol szükséges – a lakossági jelzéseket is figyelembe véve – a mellékutakon is.

A kézi síktalanítást ma hajnalban a Városgazda 351 munkatársa kezdte meg a busz- és villamosmegállók és a forgalmasabb gyalogátkelőhelyek és járdák síkosságmentesítésével.

- Pásztor Imre, Miskolc Holding Kommunikációs, PR vezető -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában