Helyi közélet

2014.01.26. 11:32

Készenléti Rendőrség: újabb körözött rendőrkézen

Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei szolgálatellátásuk során ismét egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt kerítettek kézre.

Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei szolgálatellátásuk során ismét egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt kerítettek kézre.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. január 25-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A Miskolc-Diósgyőri városrészben 10 óra 30 perckor a járőrök szolgálati gépjárművét észlelve egy mellettük elhaladó gyalogos hirtelen irányt változtatott, majd megpróbált az épületek között eltűnni. A készenléti rendőrök a gyanút keltő, menekülni próbáló személy után futottak, akit néhány méter múlva utolértek és elfogtak.

A személy adatainak ellenőrzése során kiderült, hogy a 24 éves miskolci B. Márkkal szemben a Miskolci Törvényszék BV. Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mert a bíróság által korábban jogerősen kiszabott pénzbüntetést nem fizette meg.

Az elfogott 24 éves férfit a rendőrök megbilincselték és büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában