Helyi közélet

2014.01.27. 18:10

Készenléti Rendőrség: Előállított garázdák

Tiszaújváros - A Készenléti Rendőrség járőrei előállították azokat a fiatalokat, akik az egyik tiszaújvárosi szórakozóhely előtt verekedtek össze.

Tiszaújváros - A Készenléti Rendőrség járőrei előállították azokat a fiatalokat, akik az egyik tiszaújvárosi szórakozóhely előtt verekedtek össze.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. január 26-án a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálatuk ellátása során 2 óra 40 perckor Tiszaújvárosban egy vendéglátó egység elé mentek intézkedni, mert onnan verekedésről érkezett lakossági bejelentés.

A Készenléti Rendőrség munkatársai a verekedésben részt vevő 21 éves B. Attila polgári-, valamint a 20 éves K. Patrik tiszaújvárosi lakost elfogták, majd a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol velük szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában