Helyi közélet

2014.01.19. 21:09

Ismét Jegesmedve-farsang

Miskolc - Tavaly nagy sikert aratott a Jegesmedve-farsang, ezért a pénteki meccsen ismét várjuk a jelmezes Maci-szurkolókat, akik így ingyen nézhetik meg a mérkőzést.

Miskolc - Tavaly nagy sikert aratott a Jegesmedve-farsang, ezért a pénteki meccsen ismét várjuk a jelmezes Maci-szurkolókat, akik így ingyen nézhetik meg a mérkőzést.A Miskolci Jegesmedvék csapata január 24-én, pénteken este fél 7-től játssza következő hazai mérkőzését a Dab.Docler ellen. Mivel közeleg a farsangi időszak, ezért ismét meghirdetjük a tavaly nagy sikert aratott akciónkat. Akik erre a mérkőzésre bármilyen jelmezben érkeznek (egy álarc nem elég, legalább a felsőruházatnak jelmeznek kell lennie!), azok ingyen tekinthetik meg a találkozót. Sőt a jelmezes szurkolókat lefényképezzük, és a Jegesmedvék játékosai kiválasztják a nekik legjobban tetszőt, és a legtöbb szavazatot kapó három fanatikus külön ajándékban is részesül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában