Helyi közélet

2014.01.04. 13:30

Interjú M.Gee-vel

Szabi beszélgető partnere M.Gee volt a Szinva Rádió Hullámhosszán!

Szabi beszélgető partnere M.Gee volt a Szinva Rádió Hullámhosszán!

Szabi: Mikor kerültél közel a zenéléshez?

M.Gee: Talán mint sok lemezlovas,én is az iskolai éveim alatt voltam először dj pult közelében és zenéltem a többieknek a farsangokon és az egyéb rendezvényeken. Az igazi áttörés 2003-ra tehető amikor is a pesti Rádió Extrém csapatába kerültem,ahol a zeni szerkesztői és az egyéb kreatív munkák,reklámok gyártása volt a feladatom,és ahol hamar baráti kapcsolat alakult ki köztem és az akkor màr nagy kedvenc Cooky között! A rádió akkor csak Rnb és Dance zenét sugárzott a pesti éterbe,ami hamar nagy kedvenc lett. Ekkor már több felkérés is volt mint Cooky & M.Gee projekt. A rádió saját kamiont is indított a 2004-es Budapest parádén,ahol szintén hatalmas ováció fogadott minket.

Szabi: 2005 és újabb kihívás..?

M.Gee: Cooky és én is az akkor nagy népszerűségnek örvendő Rádió 1-hez igazoltunk ahol ő a délutáni showt vezette,én pedig háttér munkát kaptam és a Cooky live mix-ben pörgettem a lemezeket. Ekkor már országosan sok felkérésünk volt,és szinte minden hétvégén jártuk az ország legjobb clubjait,nyáron pedig a fesztiválokat. Több országos márkának is mi voltunk a kiemelt lemezlovasai.A rádióban később a Disco S hit műsor szerkesztője is lettem ami Bárány Attila neve fémjelzett már akkor is.

Szabi: Ha jól tudom a zene mellett a sport is aktív szerepet kapott az életedben?

M.Gee: Kis korom óta fontos a mozgás és a sport az életemben,a iskolában már oszlopos tagja voltam a kézilabda csapatnak ami odáig jutott,hogy a mai napig egy Nb2-es csapatban játszom és amikor csak időm engedi ott vagyok az edzéseken is,igaz az utóbbi években több sérülés is hátráltatott,de a játék szeretete ezeken mindig át segített.

Szabi: Mi újság a jelenben?

M.Gee: Egy gyönyörű kisfiú édesapja vagyok,akivel amikor csak lehet az időmet töltöm és persze ott a kedvesem is akinek nagyon sokat köszönhetek mindenben.A család mellett pedig a hétvégi fellépések azok amik a mai napig állandóságot adnak. A sok vidéki buli mellett házigazdák vagyunk pénteken és szombaton a Népligeti mega Club-nak ahol egészen jó bukik szoktak össze jönni.

Szabi: köszönöm a beszélgetést!

M.Gee: Én köszönöm Szabi és sok sikert!

 

Címkék#interjú
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában