Helyi közélet

2014.01.03. 12:02

Győri kapu: Kipakolták a fiókot? Megszűnt a benzinkút?

Miskolc - Olvasóink figyeltek fel a megyeszékhelyen két változásra: egyrészt azt jelezték, hogy a Győri kapuban teljesen „kipakolták" az OTP fiókot, másrészt, hogy megszűnt a Győri kapui OMV töltőállomás.

Miskolc - Olvasóink figyeltek fel a megyeszékhelyen két változásra: egyrészt azt jelezték, hogy a Győri kapuban teljesen „kipakolták" az OTP fiókot, másrészt, hogy megszűnt a Győri kapui OMV töltőállomás.Ami az első megfigyelést illeti, valóban bezárt a bankfiók, s tényleg nem csak egy tisztasági festés idejére, viszont nem végleg. December 13-án kezdődtek el a Győri kapu utcai fiók komplett korszerűsítési munkálatai, ám előreláthatólag tavasszal bővített szolgáltatásokkal újra várják az ügyfeleket. (Az ott dolgozókat addig a bank további öt fiókjában foglalkoztatják.) Az automatából történő készpénzfelvétel az átmenet idején is lehetséges, tudtuk meg az OTP Bank képviselőjétől.

Ugyancsak a Győri kapuban élőket és az arra autózókat érinti az a tény is, hogy néhány nappal ezelőtt megszűnt az évekig ott szolgáló töltőállomás. Eddig nem sikerült elérnünk a cég illetékeseit annak kapcsán, hogy választ kapjunk a miértre, így azt is csak az ott élők elmondásaiból tudjuk, hogy minden bizonnyal megmarad a hely funkciója - igaz más logó alatt.

ÉM-SZK, JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában