Helyi közélet

2014.01.17. 14:22

Emlékezzünk közösen Bencére!

Miskolc - "Pénteken este hét órakor várunk minden Diósgyőr-szurkolót, sportrajongót, miskolcit, akik szeretnék leróni kegyeletüket Rakaczki Bence emléke előtt" - olvasható a DVTK közleményében.

Miskolc - "Pénteken este hét órakor várunk minden Diósgyőr-szurkolót, sportrajongót, miskolcit, akik szeretnék leróni kegyeletüket Rakaczki Bence emléke előtt" - olvasható a DVTK közleményében.Ma este a Diósgyőri Stadionhoz várjuk azokat, akik szeretnének néma főhajtással emlékezni, szeretett játékosunkra, Rakaczki Bencére. Már most sok százan jelezték, hogy részt kívánnak venni a gyertyagyújtáson.

A DVTK vezetése több ezer emberre számít, ezért szeretnénk néhány hasznos információval szolgálni.

A megemlékezés 19 órakor kezdődik, helyszíne az északi maratoni kapu bejárata (az eredményjelző alatti terület). Kérünk mindenkit, ha tud, akkor hozzon magával egy mécsest vagy egy szál virágot. Bence mezszámára emlékezve 19 óra 15 perckor 13 percre felkapcsoljuk a stadion villanyvilágítását is.

A várhatóan nagyszámú megemlékezőket arra kérjük, hogy időben érkezzenek, és lehetőség szerint vegyék igénybe a tömegközlekedési eszközöket. A személygépjárművel érkezők a stadion mellett, baloldalon, az aszfaltozott parkolót használhatják. A tömeg mozgása és a gépjárműforgalom biztosítása miatt a forgalmat az esemény alatt a Miskolci Rendőrkapitányság Diósgyőri Rendőrőrsének járőrei irányítják majd.

- Demkó Norbert, a Diósgyőri VTK sajtófőnöke -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában