Helyi közélet

2014.01.03. 09:38

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. január 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. január 2-án történt rendőrségi eseményeiből.A megye rendőri szervei 2013. január 2-án három főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci járőrök egy fővel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése, míg a mezőkövesdi egyenruhások egy-egy fővel szemben garázdaság, valamint tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. A kényszerintézkedés alá vont T. Dániel, 26 éves miskolci lakossal szemben a Miskolci Járásbíróság korábban lopás bűntett elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy-egy esetben a Kazincbarcikai-, a Sátoraljaújhelyi-, valamint a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában