Helyi közélet

2014.01.26. 11:26

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. január 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. január 25-én történt rendőrségi eseményeiből.A megye rendőri szervei 2014. január 25-én egy főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A borsodi megyeszékhely járőrei 11 óra 30 perckor a Miskolc-Tiszai Pályaudvaron egy kocsivizsgálóval hangoskodó személlyel szemben intézkedtek. A peronon egy 54 éves fáji férfi a vasúti személyzet tagjával megengedhetetlen hangnemet használva kiabált, azt szidalmazta, minek hallatán a többi utas megijedt és a peronról eltávozott. Az önmagából kivetkőzött, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő férfit a kiérkező egyenruhások a helyszínen elfogták, majd garázdaság szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Miskolci Rendőrkapitányság a tetten ért garázdát gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást két esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további 12 esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában