Helyi közélet

2014.01.18. 13:11

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. január 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. január 17-én történt rendőrségi eseményeiből.Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kilenc fővel szemben. A nyomozás adatai szerint Ormosbányán, a művelődési házban 2014. január 17-én 8 óra 30 perckor kilenc fő előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazta egymást. A bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a verekedésben résztvevő személyeket.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Edelényi Rendőrkapitányság egy férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint Boldván, a Tompa Mihály úton 2014. január 17-én 21 órakor előzetes szóváltást követően a helyi 25 éves K. Gábor ásóval bántalmazta rokonát. A bejelentést követően helyszínre érkező rendőrök azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a 25 éves boldvai férfit.

A Miskolci Rendőrkapitányság 2014. január 17-én öt tetten ért tolvajt vett szabálysértési őrizetbe, tiltott prostitúció elkövetése miatt egy nőt, továbbá egy férfit rendzavarásért. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást két esetben a Sárospataki Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halálos közúti közlekedési baleset történt.

A Miskolci, Edelényi Rendőrkapitányság járőrei egy-egy, a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai két sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt 2014. január 17-én közúti ellenőrzésen, mivel a velük szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában