Helyi közélet

2014.01.24. 15:46

Jelöltbemutató és tüntetés Miskolcon

Miskolc - A baloldali összefogás két miskolci országgyűlési képviselő-jelöltjeit mutatta be pénteken Bajnai Gordon, az Együtt- PM Szövetség vezetője és Gúr Nándor, a Magyar Szocialista Párt alelnöke Miskolcon.

Miskolc - A baloldali összefogás két miskolci országgyűlési képviselő-jelöltjeit mutatta be pénteken Bajnai Gordon, az Együtt- PM Szövetség vezetője és Gúr Nándor, a Magyar Szocialista Párt alelnöke Miskolcon.A rendezvény helyszíne előtt közel félszázan tüntettek Bajnai Gordon ellen. „Gordon, nekünk számít a rezsi”, Együtt tettétek tönkre az országot”, Gyurcsány bedarált, Gordon” ilyen és ehhez hasonló feliratú transzparensekkel fogadták a demonstrálók a volt miniszterelnököt.

A sajtótájékoztatón kiderült: a megyeszékhelyen Nagy-Korsa Juditot – az Együtt-PM politikusát – és dr. Varga Lászlót – a jelenlegi mszp-s országgyűlési képviselőt – indítják.

Bajnai Gordon arról beszélt: „Egy hete született meg az ötpárti megállapodás, amelyet sokan vártak. A cél ugyanis leváltani Orbán Viktor miniszterelnököt, megállítani azt a folyamatot, amellyel hazánkat történelmi zsákutcába vezette.” Mint fogalmazott: az összefogás értelmében egy közös demokratikus ellenzéki jelölt indul az áprilisi választáson. „Ez fontos szempont volt, hiszen a választás egyéni környezetekben dől majd el” – hangsúlyozta.

Gúr Nándor bölcs döntésként értékelte az összefogást, amely – mint fogalmazott – tavasszal leváltja Orbán Viktort.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában