Helyi közélet

2014.01.31. 13:39

Áruházi tolvajok bicskával, droggal

Ózd - Egy nap alatt négy áruházi tolvajjal szemben intézkedtek a rendőrök Ózdon.

Ózd - Egy nap alatt négy áruházi tolvajjal szemben intézkedtek a rendőrök Ózdon.Egy ózdi élelmiszer áruház biztonsági őre 2014. január 27-én 11 órakor érte tetten azt a férfit, aki arckrémet és MP3 lejátszót akart eltulajdonítani. A férfi ruházatának átvizsgálásakor a járőrök egy 8,5 centiméter hosszú kést is találtak nála, így a hatóság tulajdon elleni szabálysértés mellett közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés elkövetése miatt is eljárást indított.

A város egy másik áruházában 13 óra 55 perckor értek tetten egy férfit és egy nőt, akik az úgynevezett önkiszolgáló kasszánál akartak fizetés nélkül távozni a boltból. Az Ózdi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette a tolvajokat. Az őrizetbe vett férfi ruházatának átvizsgálásakor a rendőrök kábítószergyanús anyagot találtak a táskájában. Az Ózdi Rendőrkapitányság a helyi 24 éves I. Zoltánnal szemben kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Egy harmadik üzletben a biztonsági őrök 19 óra 15 perckor érték tetten azt a fiatalembert, aki hajformázó készüléket akart fizetés nélkül kivinni a helyiségből.

Az Ózdi Rendőrkapitányság az előállított és szabálysértési őrizetbe vett négy áruházi tolvaj ügyét bíróság elé állítással fejezte be.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában