Helyi közélet

2013.12.12. 13:41

Vagyonvédelmi eszközök bemutatója Vadnán

Kazincbarcika, Vadna - Tovább folytatta időskorúaknak szóló bűnmegelőzési előadás-sorozatát a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

Kazincbarcika, Vadna - Tovább folytatta időskorúaknak szóló bűnmegelőzési előadás-sorozatát a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság előadója nyitotta meg 2013. december 3-án Vadnán, az Őszirózsák Nyugdíjas Klub szervezésében megtartott „Nosztalgia délután” elnevezésű programot a Göőz Pál Művelődési Házban.

A szépkorúakból álló közönség számára dr. Sallai István r. százados, vizsgálati osztályvezető tartott előadást és bemutatót a személy- és lakásbiztonság fokozása érdekében könnyen elérhető vagyonvédelmi eszközökről, használatukról és beszerzési lehetőségeikről.

Az előadás közben a vagyonvédelmi eszközöket a közönség ki is próbálhatta, majd a bemutatót követően kötetlen beszélgetés zárta a rendezvényt.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság célja, hogy az illetékességi területén a legkisebb településre is eljusson az időskorúaknak szóló előadásaival, ajánlásaival és felkészítse, tájékoztassa a szépkorú lakosságot az áldozattá válás elkerülése és a biztonságérzet javítása érdekében.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában