Helyi közélet

2013.12.03. 18:58

Jobbik: a KLIK miskolci vezetésének mennie kell

Miskolc - „A Világsátor után ismét eredményesnek bizonyult a miskolciak és a Jobbik összefogása, hiszen a párt és a szülők közös fellépésének köszönhetően a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) egyelőre meghátrált, így a közmunkások nem az általános iskolákban kezdik meg tanulmányaikat” – jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője.

Miskolc - „A Világsátor után ismét eredményesnek bizonyult a miskolciak és a Jobbik összefogása, hiszen a párt és a szülők közös fellépésének köszönhetően a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) egyelőre meghátrált, így a közmunkások nem az általános iskolákban kezdik meg tanulmányaikat” – jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője.Hozzátette: a közfelháborodást kiváltó program rávilágított arra, hogy a KLIK miskolci vezetése alkalmatlan a feladata ellátására. „Ezért a KLIK miskolci vezetésének mennie kell” – szólított fel a Jobbik miskolci elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában