Helyi közélet

2013.12.16. 14:47

Erdőbénye lett a legszebb magyar település

Erdőbénye - Nem mindennapi elismerésben részesült Erdőbénye, amikor az ECHO TV nézőinek szavazata alapján 2013-ban elnyerte a Magyarország legszebb települése díjat.

Erdőbénye - Nem mindennapi elismerésben részesült Erdőbénye, amikor az ECHO TV nézőinek szavazata alapján 2013-ban elnyerte a Magyarország legszebb települése díjat.Az elismerést a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban tartott III. Nemzeti Vidékfejlesztési Nap keretében az Echo Televízió vezetősége adta át a település jegyzőjének Szabó Juditnak.

Mi Erdőbényeiek méltán lehetünk büszkék erre az elismerésre. A díj mögött ugyanis rengeteg munka húzódik meg. Beleértve az Önkormányzat, az itt működő vállalkozások és főleg az itt élő emberek munkáját. Nos, ennek a munkának a gyümölcse most beérett. De nem szabad hátradőlni. Továbbra is azon kell munkálkodni mindnyájunknak, hogy ez a település Zemplén gyöngyszeme még szebb, még gazdagabb, még élhetőbb legyen. Ismerve az itt élő emberek tenni akarását, ezzel nem lesz probléma. Reméljük, hogy azok a honfitársaink –határon innen és határon túl-, akik még nem jártak Erdőbényén a jövőben eljönnek és személyesen győződnek meg e táj csodálatos szépségéről, az itt termelt finom borok ízéről, és nem utolsó sorban a vendégszeretettről.

Szép volt Erdőbénye, így tovább.

- Gál Ferenc -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában