Helyi közélet

2013.12.17. 13:56

Életmentés Tokajban

Tokaj - Csak egy pillanatra volt szüksége a nyomozónak, hogy megmentsen egy emberéletet.

Tokaj - Csak egy pillanatra volt szüksége a nyomozónak, hogy megmentsen egy emberéletet.Lakossági bejelentés érkezett 2013. december 16-án a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy a Szerencsi Rendőrkapitányság illetékességi területéről eltűnt egy férfi. A járőrök a nap folyamán többször ellenőrizték azokat a helyeket, ahol feltételezhetően előfordulhatott a személy. Kora esete, 19 óra után a rendőrkapitányság nyomozója észrevette, hogy Tokajban, a Tisza-folyó felett átívelő híd külső peremén állt a keresett férfi.

A rendőr zászlós szóval tartotta őt, aki minden fizikai közeledésre jelezte, hogy beteljesíti szándékát és véget vet az életének. Mindeközben egy kamion haladt át a hídon, ami egy pillanatra elterelte a férfi figyelmét. A rendőr kihasználta ezt a pillanatot, azonnal cselekedett - így megragadta őt és biztonságba helyezte, ezzel megmentette életét.

A helyszínre kiérkező mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték a férfit további ellátása érdekében.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában