Helyi közélet

2013.12.12. 19:42

Egyenesbe hozta a várost

Gönc, Miskolc - A tűzoltás és stabilizálás után építkezés kezdődött Göncön.

Gönc, Miskolc - A tűzoltás és stabilizálás után építkezés kezdődött Göncön.Sivák János, Gönc polgármestere is elfogadta meghívásunkat a lapunk által szervezett polgármesteri találkozóra.

Gönc életében melyek voltak a legfontosabb események ebben az évben?

Sivák János: Most harmadik éve vagyok Gönc polgármestere, egy időközi választás során kerültem erre a posztra. Az első év a tűzoltás éve volt, a második a stabilizáció éve, ez az év pedig már az építkezés éve. Hozzáláttunk azoknak a beruházásoknak az elvégzéséhez, amelyek már évek óta váratnak magukra. Gondolok itt a szennyvízberuházásra, akár az arzénmentesítéses programra, de lehet említeni az iskola, óvoda és könyvtár felújítását is. Most adtunk be pályázatot város-rehabilitációra, melynek segítségével a rendőrséget, a kultúrházat és egyéb közösségi helyeket szeretnénk felújítani. Segíteni kívánjuk az egyházakat is ebből a pénzből, természetesen akkor, ha nyerünk.

A teljes interjú az Észak-Magyarország pénteki számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában