Helyi közélet

2013.12.19. 14:15

DVTK: jótékonysági fenyőfavásár és karácsonyi buli

Miskolc - Szombaton közös koccintásra hívják a szurkolókat a Diósgyőri stadionba.

Miskolc - Szombaton közös koccintásra hívják a szurkolókat a Diósgyőri stadionba.Az idén már kilencedik alkalommal tartanak a Diósgyőri stadionnál jótékonysági fenyőfavásárt, december 24-ig non-stop, azaz napi 24 órás nyitva tartással. Az országban egyedülálló kezdeményezés keretében az idén is a diósgyőri labdarúgó utánpótlást támogatják.

Az első „DVTK fenyőfavásár" nyolc évvel ezelőtt volt, amikor még a Diósgyőrnek és az utánpótlásnak nem volt ilyen biztos háttere. A szervezők – Hajnal Sándor ötletgazda és Hudák Ervin fenyőfa őstermelő – akkor azért itt alakították ki az árushelyet, hogy megmutassák a diósgyőri focihoz való közelségüket, és hogy a befolyó bevételből az utánpótlást támogassák (minden eladott fa után 500 forint értékben). Azóta minden évben újdonságokkal és meglepetésekkel szolgálnak a vérbeli DVTK szurkolóknak, idén DVTK terméket kapnak ajándékba a kisgyermekes családok, és a klub segítségével a rászorulók ingyen jutnak majd fenyőfához.

– Ahogy azt már az előző években megszokhatták a vevőink, a minőségünk és a szolgáltatásaink magas színvonalúak – mondta Hudák Ervin. – Saját termelésű és első osztályú fák közül lehet választani, igény szerint becsomagolva, saját fenyőfatalpunkba befaragva, illetve aki kéri annak 24-ig raktározni is tudjuk a kiválasztott, megvásárolt fáját. Persze a legfontosabb, hogy minden egyes megvásárolt fenyőfával a diósgyőri utánpótlás jut plusz forráshoz.

Karácsonyi buli

De nem csak a fenyőfa vásárral lehet támogatni a diósgyőri labdarúgó utánpótlást, ugyanis december 21-én, szombaton 15 óra és 18 óra között év végi koccintásra, zenés mulatsággal és személyes találkozóval vár mindenkit a DVTK Karácsonyi bulija, a Diósgyőri stadionban. Az esemény jótékony célt szolgál, a DVTK partner óvodáit, illetve iskoláit szeretnék támogatni a rendezvényen befolyó összegből, illetve a DVTK ekkor szeretné megköszönni minden szurkolójának, támogatójának, és munkatársának, hogy az idei évben is segítették a klubot.

A belépőjegyek ára jelképesen 500 forint lesz.


Buli infók

A DVTK Karácsonyi bulijának résztvevői: DVTK játékosok, DVTK öregfiúk, DVTK-Aluinvent kosarasok, Musical Műhely Miskolc, Hot Road Rockabilly Band.A DVTK Karácsonyi bulijának programja: Koncertek, DVTK mez ünnepélyes átadása a DVTK Ovifoci és Sulifoci játékosainak, Welcome pezsgő, közös koccintás, Fenyőfa vásár.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában