Helyi közélet

2013.11.14. 12:10

Oscar – Színpadon a filmsiker Tokajban

Tokaj - Az Oscar című vígjátékot mutatták be a Paulay Ede Színházban Józsa Imre és Vándor Éva főszereplésével.

Tokaj - Az Oscar című vígjátékot mutatták be a Paulay Ede Színházban Józsa Imre és Vándor Éva főszereplésével. A történet szerint egy gazdag párizsi szappangyáros élete egy reggelen teljesen megváltozik, mert azok, akik aznap meglátogatják rádöbbentik arra, hogy lányos apának lenni nem is olyan egyszerű dolog... A lánya, aki mégsem a lánya de a történet végére kiderül, hogy mégis az, a fiatal könyvelő és azok a fekete táskák, amikben vagy pénz, vagy női fehér neműk lapulnak. És a fő kérdés: Ki az az Oscar?

Claude Magnier francia színész, író művéből két híres film is készült: Louis de Funès 1967-os alkotása mellett 1991-ben) Sylvester Stallone főszereplésével is bemutattak egy nagysikerű mozit.

A Paulay Ede Színház következő darabja a Jézus Krisztus Szupersztár lesz. A Sziget Színház játékában a világhírű rockoperát november 19-én délután kettőkor és este hétkor is bemutatják Tokajban Pintér Tibor rendezésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában